Juist op dit niveau is recruitment voor ons meer dan alleen werving en selectie

Executive Professionals is als recruitmentbureau gespecialiseerd in de werving en selectie van C-level en management personeel. Met heel wat jaren ervaring in het recruitment vak weten wij als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om geschikt personeel te vinden, laat staan om C-level rollen in te vullen. Onze dienst bevat dan ook meer dan alleen werving en selectie. Wij weten dat geen organisatie of professional hetzelfde is. Dat maakt het voor ons een uitdaging om de zoektochten van organisaties en professionals, hoe complex dan ook, zo leuk en succesvol mogelijk te maken.

Werving en selectie gaat daarom bij ons altijd samen met consultancy. Met ons brede netwerk en marktkennis hebben wij alle tools in huis om bedrijven te laten groeien, zowel inhoudelijk als in volume. Persoonlijke contact is dan ook een van onze belangrijkste pijlers, omdat wij geloven in sterke en transparante relaties. We vinden het belangrijk dat alle partijen zich gehoord en comfortabel voelen. Zo maken wij de beste matches tussen organisaties en professionals.

  • Specialistisch
  • Betrouwbaar
  • Persoonlijk

Nieuwsgierig naar meer informatie omtrent onze werkwijze? Neem contact op.

Neem contact op

Ons Executive team

David de Boers

Business Owner

Maar waar komt die Interesse vandaan? Als kind was ik altijd gefascineerd door alles wat met tech te maken heeft. Toch begon mijn loopbaan in een compleet andere hoek. Sterker nog, ik startte als teamleider in een supermarkt. Al snel ontdekte ik dat ik de psychologische aspecten van het vak me boeiden, dus ik besloot Maatschappelijk Werk- en Dienstverlening te studeren aan de HvA.

Het herkennen van innerlijke drijfveren bij mezelf en bij anderen, daar lag mijn kracht. Ik begon bij Java Professionals als IT Recruiter, waar mijn fascinatie voor tech weer om de hoek kwam kijken. Vanuit huis heb ik veel skills meegekregen omtrent mediation en onderhandeling. Een mix van al bovenstaande elementen is dan ook waar ik dagelijks als Recruitment Consultant mee bezig ben.

Inmiddels zit ik al vier jaar in het vak en heb ik veel mensen mogen helpen in het maken van een volgende stap. Gedurende mijn periode bij Java Professionals werd het voor mij duidelijk dat het bemiddelen van executives een andere aanpak behoeft. De complexiteit van het wervingsproces en de lange termijn relaties die je ontwikkelt, maken het andere vorm van recruitment. Zo kwam het idee om Executive Professionals op te starten om me puur en alleen te focussen op de bemiddeling van executives.

Lees meerLees minder
Als Recruitment Consultant vind ik het vooral leuk om bezig te zijn met het onderzoeken van iemands innerlijk drijfveren.

Angela Hesterman

Resource Consultant

Madelief Sienema

Brand Manager

Chantal Zwarthoed

Recruitment Manager

Josiene Hilverda

Office Manager

Jessica Hink

Office Manager

Nick Kemkes

Recruitment Consultant

Wij zoeken versterking!

Bekijk het vacatureaanbod